Edut(r)ainer logo 

W E L K O M !

bij de site van

EDUT®AINER

 

 

MANAGEMENTPRO LIVE!! is het jongste initiatief van Edut®ainer.

 

ManagementPro LIVE!!

(klik op het logo c.q. volg onderstaande tweets)

 

 

"Hallo Willem en Lucien,

 

Ik heb vandaag zeer veel positieve reacties mogen ontvangen over de bijeenkomst van gisteren.

De avond heeft echt wat losgemaakt en medewerkers in beweging gebracht. Opmerkingen als: echt verrassend, zeer leuk, goede boodschap, consistente boodschap in verhaal van directie en managers en de externe sprekers, sterk presenteren in combi met muziek, het liedje (wat ik vanmorgen via mail van jou heb ontvangen heb ik direct doorgezet) wordt op veel werkplekken al afgespeeld, opmerkingen van: ik heb net 2 klanten positief verrast, ik heb na elk gesprek even in het spiegeltje gekeken en dit maakt mij weer scherp etc etc

Met vriendelijke groet,

 

Ton Wouters

Directeur Particulieren RABObank De Kempen West"

 

Zie voor een impressie de Edut®ainer video van deze Edut®ainment.

 

 

Edut®ainer is een initiatief van componist, zanger Lucien Martin en universitair docent, managementpro Willem Scheepers.

 

Edut®ainer combineert entertainment met educatie; een synthese van plezier, interactie en ernst met een knipoog.

 

Edut®ainer zorgt er voor dat ‘uw boodschap blijft hangen’, de ‘boodschap’ die u wil uitdragen zo je wil ‘de Missie van de organisatie’, dat dit blijft hangen bij de stakeholders van de organisatie, stakeholders zoals uw medewerkers en uw (potentiële) relaties; de kracht zit ‘m met edut®ainer in het associatieve vermogen van muziek, inleiding en interactie*, dat blijft langer ‘hangen’ dan een ‘droge’ toespraak, laat staan een folder. 

 

De inhoudsopgave hiernaast geeft u links naar diverse van onze activiteiten, websites en YouTube kanalen. Klik ze aan en u komt op de informatie die u wenst.

 

Zo vindt u op LinkedIn, Facebook en Twitter de meeste recente updates die ons zowel persoonlijk als zakelijk aangaan.

 

Geïnteresseerd in een kennismaking? Laat het ons weten!

 

Intussen wensen wij u veel succes met uw activiteiten!

 

Met een vriendelijke groet,

 

Lucien Martin & Willem Scheepers 

 

 

 

 

*Zo maakt de combinatie met de survey tools van Virtual Business Consultant EU het mogelijk om vooraf de deelnemers aan uw bijeenkomst (kort & online) te enquêteren. De resultaten worden vervolgens door ons meegenomen in dit Edut®ainment.