DAMIES

 

W E L K O M

bij

Virtual Business Consultant EU

 

 

 

Virtual Business Consultant EU, kort gezegd VBC, adviseert en ondersteunt managers, ondernemers en hun organisaties op een reële e/o op een virtuele manier; in & out the Cloud, zo gezegd.

 


"Iedere organisatie kan effectiever en efficiënter werken."


Consultancy, ondersteuning bij bedrijfsmatige uitdagingen, kan ter plaatse gebeuren maar m.b.v. van de nieuwe media zijn er steeds meer virtuele mogelijkheden beschikbaar. Het draagt bij aan effectiviteit en efficiency. Je kan het plaatsen onder de noemer van 'crowdsourcing'.

Virtueel Werken is de nieuwe trend, eenvoudig gezegd: het gaat verder dan het plaats- en tijdonafhankelijk werken. Gebruik kunnen maken van de talenten waar & wanneer er binnen je organisatie behoefte aan is, dat is virtueel werken. Virtual Business Consultant richt zich binnen het Virtueel Werken specifiek op virtuele advisering, ondersteuning en ontwikkeling voor & over organisaties, organiseren, effectiviteit, efficiency, mensenmanagement, verandermanagement ergo: op de continue ontwikkeling van organisaties.

De werkwijze is m.n. virtueel. Er zijn maatwerk survey tools c.q. enquête mogelijkheden aangevuld met een verklarende maatwerk rapportage.

Eén van de meest recente aanvullingen daarbij is de functie van MOOC-tutor. MOOC = Massive Open Online Courses, als studenten bepaal je zelf je studieprogramma. Als ervaren (Master)docent kan ik je daarbij van toegevoegde waarde zijn, zowel collectief als individueel.

Thema's zijn: Organisatie Verandering, Behoud & Aantrekken van Talent, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Gelijkheid & Diversiteit, Leiderschap & Management, Gezondheid & Welzijn, Innovatie leidend tot de continue ontwikkeling/verbetering van de organisatie.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een 2nd opinion op rapportages van derden.

De continue ontwikkelcirkel: Plannen, Uitvoeren, Beoordelen (KAIZEN) is het uitgangspunt van de werkzaamkheden. Het resultaat telt en vormt de basis van de tarifering.

Geïnteresseerd? Om in contact te komen gebruik de e-mail optie of bel +31(0)651176097.

Succes met uw activiteiten & een vriendelijke groet,

 

Willem E.A.J. Scheepers MBA

Virtual Business Consultant, MOOC Tutor en Investors in People Registered Specialist.

 

(nb; de inconen op de 'werkbalk' links van u zijn interactief)

 

 

IiP Registered Specialist