logo kleineroffice +31 (0)73 513 42 31
mobile +31 (0)6 511 76 097

email willem@willemscheepers.eu

IiP adviseur

 

Oplossingen

Oplossingen die ik kan bieden (nb: 'diensten' als je dat wil), voorbeelden van Oplossingen die bijdragen aan en leiden tot Leiderschap: Leiderschap van u, Leiderschap van uw organisatie. Die Oplossingen vindt u hier.

Het zijn Oplossingen die leiden tot, de Ontwikkeling van, Persoonlijk Leiderschap. Een Persoonlijk Leiderschap dat, mits goed doorgevoerd natuurlijk, leidt tot het Leiderschap van Organisaties. Leiderschap binnen hun marktsegment bijvoorbeeld.

Deze Oplossingen helpen organisaties en hun managers / medewerkers bij het ontwikkelen van dat (Persoonlijk) Leiderschap

'Followers grant leaders the authority to lead, which the latter tend to forget.'

Deze oplossingen bied ik aan een organisatie solo of, indien nodig/gewenst (bijv. bij scope), samen met mijn collegae uit mijn Advancement Associates netwerk.

 

Coaching

kracht

Familiebedrijven

family

Investors in People.

IiP

Strategisch HRM

the future

Commitment & Communicatie

E=MC2


Nb1: Dit laatste, Communicatie en Commitment, vormt tevens de Rode Draad.

Bij het doorvoeren van deze Oplossingen vind ik het prettig als de organisatie een internal facilitator beschikbaar heeft. Een IF, interne medewerker/manager, niet alleen voor ondersteuning of om de investering laag te houden maar m.n. om de (nieuwe) kennis en kunde die ik meebreng voor de organisatie te borgen. (nb: Om de organisatie verder te Leiden.....)